Metoprolol

De informatie op deze website is louter informatief, is niet bedoeld als medisch advies en houdt geen rekening met uw persoonlijke gezondheid. Raadpleeg steeds uw arts voor persoonlijk advies!

Metoprolol retard

Metoprolol hoort bij de zogenaamde bčtablokkers en dat zijn middelen die de hartslag verlagen maar ook het vermogen om te presteren. Metoprolol of Atenolol kunt u hier online kopen. Zij worden vaak gebruikt bij sporten waar het op concentratie en motoriek aankomt.

Geneesmiddelen online kopen?
Snel, veilig en anoniem.
KLIK HIER

Metoprolol wordt gebruikt bij een hartinfarct, bij een te snelle schildklierwerking, bij hartkramp en bij hoge bloeddruk.

Bij het nemen van het medicijn kunt u duizelig worden omdat het lichaam zich nog moet instellen op de lagere bloeddruk. Deze duizeligheid houdt enkele dagen aan en het is beter dat u dan zo weinig mogelijk auto rijdt. Na enkele dagen kunt u weer deelnemen aan het verkeer.

U mag tijdens het innemen gewoon alles eten. Alcohol kan ook duizeligheid tot gevolg hebben bij het gebruik van Metoprolol. Drink dus met mate en een glas wijn of bier zal geen enkel probleem opleveren.

Bij zwangerschap moet u eerst uw huisarts raadplegen of u Metoprolol mag nemen. Gebruikt u al dit medicijn, dan moet u langzaam het gebruik afbouwen.

Het tablet kunt u met water innemen, bij een Metropolol retard moet u het tablet heel doorslikken.

Bij een Metoprolol retard tablet wordt de afgifte vertraagd. Vertraagde afgifte wil zeggen dat werkzame stoffen, of werkzame stof, langzaam wordt afgegeven gedurende een bepaalde periode dus daarom mag u nooit het tablet kapot kauwen.

Heeft het Metoprolol retard tablet een breuklijn, dan mag u die breken maar ook hier, helemaal doorslikken met water en niet kauwen.

Het medicijn kent natuurlijk bijwerkingen en de meest voorkomende is vermoeidheid. De kans op hoofdpijn, maagklachten, duizeligheid en koude voeten en handen is uiterst klein.

Over de bijsluiter. U moet die altijd goed bestuderen, en dat is zeker niet makkelijk! Vertrouwt u het niet, neem dan contact op met uw huisarts of apotheek. Voorkomen is beter van genezen!